13 de febrer del 2017

Gener


Bon dia a tothom,
tornem amb les piles ben carregades... després de molts dies d'activitats per tal que podeu veure com anem millorant dia a dia.
Som un grup molt treballador, i entusiasmat amb tot allò que ens envolta.
Portem molts dies treballant tot el relacionat amb l'hivern, com ara, els seus colors, les robes que utilitzem i els canvis que es produeixen al nostre voltant.














I sens dubte, no havia millor manera de treballar l'hivern... amb el que més estimem... Les nostres famílies! Fa dues setmanes, vam poder gaudir d'un Diumenge en família al Port del Compte.






Un altre dels grans blocs que treballarem aquest mes, és el nostre cos. Aprendrem les seves parts i farem molta experimentació, a més a més, hem fet dues siluetes per treballar.

















Aquest mes, també ha estat l'aniversari d'alguns dels nostres companys. Ens encanta, que ens convidin a esmorzar i poder celebrar aquest dia tan especial amb ells.
 
 
 





Els nostres Divendres de Psicomotricitat que tant ens agraden no poden faltar!
 





 
I el nostre temps d'esbarjo que no pot faltar...





 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 






Si alguna activitat ha estat especial, va ser poder gaudir dels nostres avis a l'espai psicomotricitat. Els més petits encantats amb convidats tan especials i els avis, gaudint d'allò que més estimen, els seus petits!










 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada